RETUR și Transport

RETUR

Orice produs comandat de pe tombabe.ro poate fi schimbat în termen de 14 zile de la primirea coletului cu 2 condiții:

1. Produsul trebuie să fie în starea în care a fost primit, cu etichetele atașate, să nu prezinte semne de uzură, pete sau defecte apărute în urma purtării.

2. Returul este gratuit cu condiția ca produsul/produsele să fie expediate prin serviciul de curierat Fan Courier. În cazul în care clientul alege returul folosind alt serviciu de curierat, taxa de transport va cădea în atribuția acestuia. NU acceptăm colete returnate prin intermediul Poștei Române și nu ne asumăm riscul nelivrării prin alt serviciu de curierat decât Fan Courier.

Adresa pentru RETUR este:

Tombabe Studio

str. Mărășești nr.7 ap.3

Timișoara, 300086, Timiș

România

tel. 0724577732


Contravaloarea produsului va fi returnată în contul bancar al clientului în termen de 7 zile de la primirea coletului la sediul Tombabe.


NU acceptăm colete cu ramburs CASH, cu ramburs COLET sau care sunt ambalate necorespunzător.

TRANSPORT

Toate comenzile plasate de pe teritoriul României pe tombabe.ro se livrează prin intermediul Fan Courier și se livrează în termen de 2-3 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii.

Comenzile plasate din afara țării se vor livra prin poștă în termen de 7-14 zile cu contactare prealabilă pe e-mail pentru a stabili detaliile (dacă este cazul).